ЕЛСА БЕОГРАД ВРШИ ПРИЈЕМ 30 НОВИХ ЧЛАНОВА

 

Европско удружење студената права ELSA (European Law Students Association) је међународна, студентска организација која остварује своје циљеве у свим државама Европе и појединим државама ван европског континента. ELSA Београд постоји од 1987. године и највећа је струковна, студентска организација у земљи.

ELSA своје циљеве остварује обављајући различите активности као што су проналажење студентских пракси,организација семинара и конференција, студијских посета, симулација суђења, трибина и слично. Кроз своје активности ELSA доприноси развоју правне науке и професионалном усавршавању студената и младих правника, омогућује им да се упознају са другим правним системима и културама у духу критичког дијалога и научне сарадње и помаже им да стекну интернационално професионално искуство.

Ако сте амбициозни, комуникативни, мотивисани да преузмете одговорност, пуни позитивне енергије, креативни, вољни да стичете нова знања и вештине и волите да путујете постаните чланови ELSA-е Београд!

Начин пријаве: e-mail са назнаком „УЧЛАЊЕЊЕ“, који садржи Ваше име, презиме и број телефона послати на gensec@elsa.org.rs

Рок за пријављивање: 31. март 2019.

Информације:

Ивана Павловић

+381 64 363 99 39
vpmarketing@elsa.org.rs
www.elsa.org.rs

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *