ЕЛСА-ина школа одрживог развоја

ЕЛСА (Европско удружење студената права и младих правника) вас позива да се пријавите на ХI ЕЛСА-ину школу за будуће лидере – Одрживи развој, коју организује уз подршку Министарства заштите животне средине. Семинар ће се одржати од 09. до 12. новембра 2018. на Копаонику.

У првом делу семинара обрађују се лидерске вештине (јавни наступ, тимски рад, писање пројеката, управљање временом), тренинге воде тренери са вишегодишњим искуством, а друга половина је посвећена централној теми – Одрживи развој. Сматрамо да је ово врло актуелна и значајна тема, јер одрживи развој подразумева развој друштва који расположивим ресурсима задовољава људске потребе, осигуравајући дугорочно постојање људског друштва и његовог окружења. Предавања ће одржати еминентни стручњаци, са посебним освртом на то да концепт одрживог развоја представља нову стратегију и филозофију друштвеног развоја. Полазници добијају сертификате.

Сви заинтересовани кандидати треба да уз попуњен пријавни формулар пошаљу CV до 30. октобра 2018. Најквалитетнији кандидати добијају пуну стипендију која покрива трошкове смештаја и исхране. Сви полазници плаћају превоз.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *