Poseta Kancelariji za evropske integracije

Home / Uncategorized / Poseta Kancelariji za evropske integracije

ЕЛСА –Европско удружење студената права, локална група Београд, организује посету Канцеларији за европске интеграције.

pic_sekoLOGo

 

Канцеларија за европске интеграције  основана је 14. марта 2004. године под називом „Канцеларија за придруживање ЕУ“, као служба Владе Србије. Канцеларија обавља послове који се односе на координацију, праћење и извештавање у вези са процесом придруживања и приступања Европској унији, координацију припреме и преговора са Европском унијом и рада тела основаних за потребе преговора, координацију припреме стратешких докумената у вези са процесом приступања Европској унији, праћење и подстицање усклађивања прописа Републике Србије са прописима и стандардима Европске уније и обавештавање Европске уније и јавности о томе,  праћење извршавања обавеза које министарства и посебне организације имају у придруживању и приступању Европској унији…

Опис посете: Посета ће се одржати у сарадњи са запосленима у Канцеларији где ће се студенти Парвног факултета упознати са функционисањем Канцеларије, њеним надлежностима и значају који сама Канцеларија има у процесу придруживања Србије Европској унији.

Датум и време посете: 14. март 2017. у 11 часова
Mесто посете: Немањина 34

Број учесника је ограничен.

Начин пријављивања: емаил са назнаком “ПОСЕТА” који садржи Ваше име, презиме и број телефона послати на маил vpaa@elsa.org.rs најкасније до  13.3.2017.  у 12 часова.

Информације:
Александра Андрејић
062 387 517
Јован Дуцић
064 493 1768

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *