Sajam zapošljavanja i volontiranja “Pravnici na poslu-Choose your career”

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu  u periodu od 09. do  11. maja 2018. godine održaće se  sajam zapošljavanja i volontiranja – PRAVNICI NA POSLU  “CHOOSE YOUR CAREER”. 

 Sajam je u  organizaciji Evropskog udruženja studenanta prava i mladih pravnika (ELSA  Beograd) i već je postao tradicija-održava se treću godinu zaredom. 

 Namenjen je studentima završnih godina studija pravnih fakulteta i diplomiranim pravnicima radi pružanja mogućnosti  zapošljavanja i sticanja stručne prakse u nekim od nekim od najuglednijih advokatskih kancelarija i firmi u zemlji.Studenti i diplomirani pravnici će saznati sve što ih zanima u vezi sa poslovima advokata,izvršitelja i velikih kompanija i ostvariti šansu za praksu i zaposlenje,budući da će im se potencijalni poslodavci predstavljati u holu Pravnog fakulteta.

Pored kontakta sa potencijalnim poslodavcima, učesnicima će biti omogućeni i brojni programi namenjeni sticanju neformalnih znanja i veština iz oblasti prava, ekonomije, liderstva, upravljanja ljudskim resursima, retorike  kao i takmičenje u simulaciji suđenja, čijeg pobednika će odrediti sudsko veće sastavljeno od profesora i istaknutih pravnika.

Više informacija o sajmu i ovogodišnjim učesnicima možete naći na zvaničnoj Facebook stranici: https://m.facebook.com/pravnici.na.poslu/ 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *