X ЕЛСА-ина школа за будуће лидере – Лидерство

Home / Uncategorized / X ЕЛСА-ина школа за будуће лидере – Лидерство

ЕЛСА (Европско удружење студената права и младих правника) вас позива да се пријавите на јубиларну X ЕЛСА-ину школу за будуће лидере – Лидерство која ће се одржати од 09. до 12. марта 2018. на Златибору (студентско одмаралиште Ратко Митровић).

У првом делу семинара обрађују се лидерске вештине (јавни наступ, тимски рад, писање пројеката, управљање временом), тренинге воде тренери са вишегодишњим искуством, а друга половина је посвећена централној теми. Претходне централне теме биле су Маркетинг, Међународни кривични суд, Право и институције ЕУ, Борба против корупције, Безбедност у Србији и региону, Борба против тероризма, Преговарање у праву, Савремени изазови – мигрантска криза, Изазови и проблеми младих. С обзиром да је ово јубиларна десета ЕЛСА-ина школа за будуће лидере, централна тема је управо Лидерство. Сматрамо да је ово врло актуелна и значајна тема, која ће подстаћи студенте да буду активнији. Предавања ће одржати еминентни стручњаци, пре свега млади успешни људи различитих професија. Полазници добијају сертификате.

Сви заинтересовани кандидати треба да пошаљу CV на elsabelgrade@gmail.com најкасније до 03. марта са назнаком “За ЕЛСА-ину школу за будуће лидере” (у пријави обавезно назначити да ли је кандидат буџетски или самофинансирајући студент). Најбољи кандидати добијају пуну стипендију, која покрива смештај, пун пансион и радне материјале. Сви учесници плаћају превоз.

Све информације:

Марко Штетин

+381 66 324 252

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *