XII ЕЛСА-ина школа за будуће лидере – Појам, оправдање и сврха казне

Европско удружење студената права и младих правника вас позива да се пријавите на ХII ЕЛСА-ину школу за будуће лидере – Појам, оправдање и сврха казне, која ће се одржати од 08. до 11. марта 2019. на Копаонику у хотелу „MujEn Lux“.

    У првом делу семинара обрађују се лидерске вештине (јавни наступ, тимски рад, писање пројеката, управљање временом), тренинге воде тренери са вишегодишњим искуством, а друга половина је посвећена централној теми – Појам, оправдање и сврха казне. Сматрамо да је ово врло актуелна и значајна тема, јер казна се прожима кроз све правне дисциплине и саставни је део свакодневног живота. Предавања ће одржати еминентни стручњаци, са посебним освртом на историјски и теоријски аспект казне кроз различите гране права. Полазници добијају сертификате.

    Сви заинтересовани кандидати треба да уз попуњен пријавни формулар пошаљу CV до 27. фебруара. Након разговора са кандидатима, постоји могућност добијања стипендије која покрива 1/2 трошкова, а најбоље оцењени кандидати добијају пуну стипендију која покрива све трошкове. У цену су укључени смештај, пун пансион и радни материјали. Сви учесници плаћају превоз.

Све информације:

Марко Штетин 066 32 42 52

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *